Me Gusta Tender S 125 green műszőrme szőnyeg

Ha egyszer megtapasztalod, többet nem akarod majd nélkülözni ezt a pihe-puha érzést, ami ebből a szőnyegből árad. A megerősített alsó oldalnak köszönhetően a szőnyeg padlófűtésre is gond nélkül fektethető.

Szállítási idő:3-5 munkanap.

22.490 Ft

Cikkszám MEG TEN S125 green Kategória

Leírás

Kényelmes, magas szálú szőnyeg, mely abszolút jó közérzetet teremt minden szobában. Ideálisan használható nem csak a nappaliban de a hálószobában is ágy meletti szőnyegként, mivel melegséget és kellemes járásérzetet ad reggel felkeléskor.


Tulajdonságok:
Összetétel: 85 % Acryl, 15% Polyester
Szálmagasság: 52 mm
Anyag súly: 1500 g


Műszőrme szőnyeg tisztítási és kezelési útmutató

Szőnyeged szépségének megőrzése és hosszú élettartamának biztosításának érdekében elengedhetetlen a napi, illetve a folyamatos porszívózás. A Felületi szennyeződések (porszemcsék vagy állatszőrök) így könnyen eltávolíthatók, egészen addig, míg mélyen be nem ágyazódnak az szőnyeg szövetébe. Ügyelj arra, hogy a szőnyeg porszívózása során ne használd a porszívó kefés kiegészítő fejét, mert a szálakat ezzel roncsolhatod.

A hosszú szálú szőnyegeket rendszeresen ki kell rázni, hogy a szennyeződések ne ülepedjenek le a szálak tövéhez.

Nagyon fontos, hogy a nagyon puha szőnyeget azonnal a szennyeződést követően kezelésbe vegyük.
A tisztítás során mindig fehér, tiszta pamut kendőt használj, a foltot itasd fel és soha ne dörzsöld szét!
Addig ismételd ezt az eljárást, amíg a szennyeződés végleg eltűnik.

Sose használj sok vizet a tisztításkor – ez hatványozottan igaz a viszkóz- és a szizál szőnyegek esetében. A túlzott vízhasználat a szőnyeg deformálódását és vízfoltok kialakulását okozza.

A tisztítás megkezdése előtt minden esetben végezz próbatisztítást a szőnyeg kevésbé feltűnő részén és győződj meg a választott módszer helyességéről, mert egyes szőnyegek elszíneződhetnek vagy kifakulhatnak. A foltokat minden esetben kívülről, a folt peremétől befelé a folt középpontja felé haladva kezelj.


A puha felület biztosítja a kényelmet, és olyan érzést nyújt, mint egy igazi nyúlszőr. A letisztult színek jól passzolnak a modern és klasszikus bútorokhoz, és bármilyen lakberendezési stílusba beilleszthetők. Egészítse ki lakóterét, vagy terítsd le a szőnyeget a kandalló elé hangulatos padlóburkolatként. A pamut hátlap erősíti a szőnyeget. Ez a modell padlófűtéses padlóra is gond nélkül elhelyezhető.

 

További információk

Moshatóság

Nem

Szín

zöld

Méret

60cm × 90cm

Szálmagasság

40-80mm

Ingyenes szállítás

X felett

Ügyfélszolgálat

Telefonon és emailben

Garancia

Vásároljon gondtalanul

Akciós ajánlatok

Keresse az akciós kategóriát