Padiro Rabbit Light 500 silver szürke szőrme szőnyeg

A  szürke szőrme szőnyeg extra puha  szálakkal rendelkezik, amitől még jobban luxus környezetben érzed magad.

Szállítási idő:3-5 munkanap.

27.990 Ft129.990 Ft

Cikkszám PAD RABL 500 silver Kategória

Leírás

A szürke szőrme szőnyeg alapanyaga egy kellemes és szuper puha mikro poliészter. Ezért a használatba vétel után igazi luxus érzetet nyújt. Letisztult színválasztékában és széles méretkínálatában mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.


Tulajdonságok:
Összetétel: 80% Poliészter, 20% Szintetikus(anti slip)
Szálmagasság: 26 mm
Anyag súly: 1650g


Szürke szőrme szőnyeg tisztítási és kezelési útmutató

Szőnyeged szépségének megőrzése és hosszú élettartamának biztosításának érdekében elengedhetetlen a napi, illetve a folyamatos porszívózás. A Felületi szennyeződések (porszemcsék vagy állatszőrök) így könnyen eltávolíthatók, egészen addig, míg mélyen be nem ágyazódnak az szőnyeg szövetébe. Ügyelj arra, hogy a szőnyeg porszívózása során ne használd a porszívó kefés kiegészítő fejét, mert a szálakat ezzel roncsolhatod.

A hosszú szálú szőnyegeket rendszeresen ki kell rázni, hogy a szennyeződések ne ülepedjenek le a szálak tövéhez.

Nagyon fontos, hogy a nagyon puha szőnyeget azonnal a szennyeződést követően kezelésbe vegyük.
A tisztítás során mindig fehér, tiszta pamut kendőt használj, a foltot itasd fel és soha ne dörzsöld szét!
Addig ismételd ezt az eljárást, amíg a szennyeződés végleg eltűnik.

Sose használj sok vizet a tisztításkor – ez hatványozottan igaz a viszkóz- és a szizál szőnyegek esetében. A túlzott vízhasználat a szőnyeg deformálódását és vízfoltok kialakulását okozza.

A tisztítás megkezdése előtt minden esetben végezz próbatisztítást a szőnyeg kevésbé feltűnő részén és győződj meg a választott módszer helyességéről, mert egyes szőnyegek elszíneződhetnek vagy kifakulhatnak. A foltokat minden esetben kívülről, a folt peremétől befelé a folt középpontja felé haladva kezelj.


A magas szálú szőnyeg szinte minden nappaliban kiemelkedő, és gyorsan szemet gyönyörködtetővé válik. Univerzálisan használható és eloszlatja a kényelmet. A szőnyeg bolyhos, és így kellemes lágy érzést kelt. Nyúlszőrme tapintásával könnyen nevezhetjük a “cuki” szőnyegnek. A színválasztás változatosságot kínál, ami megkönnyíti a többi berendezéssel való kombinációt. Mindig modernnek tűnik és nem tolakodó.Az alkalmazott mikropoliésztert kézi és mechanikus gyártási lépések együttes alkalmazásával állítják elő. Magassága és puha textúrája teszi ezt a szőnyeget abszolút kedvencnek. Kis súlyának köszönhetően nagyon könnyen szállítható. A pamut használata a hátoldalon megerősíti a szőnyeget. Ezenkívül padlófűtésre is alkalmas. A különböző szálirányok fény esetén különböző színárnyalatokat biztosítanak. Ez teszi egyedülálló kiegészítővé a lakberendezésben.

További információk

Moshatóság

Nem

Szín

Szürke

Méret

120cm x 170cm, 160cm x 230cm, 200cm x 290cm, 80cm x 150cm, kör 120cm, kör 160cm

Szálmagasság

20-40mm

Ingyenes szállítás

X felett

Ügyfélszolgálat

Telefonon és emailben

Garancia

Vásároljon gondtalanul

Akciós ajánlatok

Keresse az akciós kategóriát