Arte Rabbit Animal 400 black/white műszőrme szőnyeg

A műszőrme szőnyeg extra puha  szálakkal rendelkezik, amitől még jobban luxus környezetben érzed magad.

Szállítási idő:3-5 munkanap.

77.990 Ft146.990 Ft

Cikkszám RA 400 black/white Kategória

Leírás

A műszőrme szőnyeg alapanyaga egy kellemes és szuper puha mikro poliészter. Ezért a használatba vétel után igazi luxus érzetet nyújt. Letisztult színválasztékában és széles méretkínálatában mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.


Tulajdonságok:
Összetétel: 100% Micro Poliészter
Szálmagasság: 30 mm
Anyag súly: 1850 g


Műszőrme szőnyeg tisztítási és kezelési útmutató

Szőnyeged szépségének megőrzése és hosszú élettartamának biztosításának érdekében elengedhetetlen a napi, illetve a folyamatos porszívózás. A Felületi szennyeződések (porszemcsék vagy állatszőrök) így könnyen eltávolíthatók, egészen addig, míg mélyen be nem ágyazódnak az szőnyeg szövetébe. Ügyelj arra, hogy a szőnyeg porszívózása során ne használd a porszívó kefés kiegészítő fejét, mert a szálakat ezzel roncsolhatod.

A hosszú szálú szőnyegeket rendszeresen ki kell rázni, hogy a szennyeződések ne ülepedjenek le a szálak tövéhez.

Nagyon fontos, hogy a nagyon puha szőnyeget azonnal a szennyeződést követően kezelésbe vegyük.
A tisztítás során mindig fehér, tiszta pamut kendőt használj, a foltot itasd fel és soha ne dörzsöld szét!
Addig ismételd ezt az eljárást, amíg a szennyeződés végleg eltűnik.

Sose használj sok vizet a tisztításkor – ez hatványozottan igaz a viszkóz- és a szizál szőnyegek esetében. A túlzott vízhasználat a szőnyeg deformálódását és vízfoltok kialakulását okozza.

A tisztítás megkezdése előtt minden esetben végezz próbatisztítást a szőnyeg kevésbé feltűnő részén és győződj meg a választott módszer helyességéről, mert egyes szőnyegek elszíneződhetnek vagy kifakulhatnak. A foltokat minden esetben kívülről, a folt peremétől befelé a folt középpontja felé haladva kezelj.


Puha, bújós szőnyeg ♥ Ez a kényelmesen puha, magas szálú bolyhos szőnyeg az Arte Espina-tól. A puha felület biztosítja a kényelmet, és olyan érzést nyújt, mint egy igazi nyúlszőr. Az állatmintás modern megjelenés jól illeszkedik a modern és klasszikus bútorokhoz, és bármilyen belső stílusba beilleszthető. Egészítsd ki lakóteredet, vagy terítsd le a szőnyeget a kandalló elé hangulatos padlóburkolatként. A pamut hátlap erősíti a szőnyeget. A modell padlófűtéses padlóra is gond nélkül elhelyezhető. Rendeld meg a szőnyeget a Neked megfelelő színben és méretben, és élvezd a puha felület kényelmes érzetét. A szálak dőlésének irányától a  színárnyalatok változhatnak.

További információk

Moshatóság

Nem

Szín

Fehér, Fekete

Méret

120cm × 160cm, 160cm x 230cm

Szálmagasság

20-40mm

Ingyenes szállítás

X felett

Ügyfélszolgálat

Telefonon és emailben

Garancia

Vásároljon gondtalanul

Akciós ajánlatok

Keresse az akciós kategóriát